discover

×

ABOUT

De negentiende editie van Indian Summer vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 op het evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk. Indian Summer is al jaren hét grootste feestje van Noord-Holland! In de prachtige natuurlijke omgeving van Langedijk vind je het beste van pop, rock, hiphop/urban, dance, 80’s, 90’s en lokaal talent: voor ieder wat wils.

Indian Summer gaat dit jaar XL. Op één dag, de zaterdag, pakken we extra groot uit. Met heel veel artiesten, een Apres Ski Winter-Wonderland, een open-air mainstage en een reuzenrad als extraatje. Daarnaast kun je als bezoeker kiezen voor een Full Experience Camping Weekender met een uitgebreid programma, kun je op het festival je trek stillen bij de lekkerste foodtrucks en zullen De Jongens van het Feest zullen weer een hoop creatieve fratsen uithalen.

×

CAMPING

Overnachten op Indian Summer staat gelijk aan een camping weekender met exclusieve pre- en afterparties! Twee dagen genieten van Indian Summer op CampTwilight Zone. Waar De Jongens Van Het Feest jouw feestweekend hosten, zodat dit Het Beste Weekend Van Je Leven wordt. De eerste artiesten voor de XL Vrijdag Pre-Party op 28 juni zijn Deepend, Daredevils en jazeker: ook Stef Ekkel is van de partij. Reden genoeg om een nachtje te blijven slapen, toch? Ga voor een Full Expercience Weekender en koop je ticket hier.

×

duurzaamheid

Indian Summer wil graag net zo groen zijn als het terrein waar we ons mooie feestje op bouwen. Om dit te bereiken draait vrijwel het volledige festival op vaste (groene) stroom. Dit is uniek in Nederland! Hiermee besparen we duizenden liters diesel. We hebben nauw overleg met onze cateraars om restvoorraden voedsel tot een minimum te beperken. Ook verzamelen we tijdens de festivaldagen tienduizenden lege bekers. Met deze actie worden de duizenden bezoekers op gepaste wijze bewust gemaakt van hun invloed op de directe omgeving.

×

De jongens van het feest

Dat beleving bij deze heren centraal staat, zal al vanaf je eerste stappen op het terrein te merken zijn. Ze nemen je aan de hand mee naar de wereld die Indian Summer heet en laten je pas los als je thuis bent. Verwacht veel fratsen, gekkigheid en verkleedpartijen. Kijk je ogen uit en laat je verrassen! De jongens nemen je dit jaar ook mee in hun knotsgekke activiteiten op Camp Twilight Zone, waar je naast kamperen, jezelfook kunt vermaken met de pre-party! 

×

FOODTRUCKS

Van al dat feesten krijg jij natuurlijk lekkere trek, daarom komen de allerlekkerste foodtrucks van Nederland naar Langedijk! Het Indian Summer Festival biedt een divers aanbod eten en drinken, zodat jullie kunnen genieten van de heerlijkste maaltijden! Verwacht de beste hamburgers, pizza's, loempia's, crêpes en nog veel meer! 

×

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Daarom zijn we ieder jaar dankbaar voor de grote hoeveelheid vrijwilligers die graag de handjes uit de mouwen steken om Indian Summer Festival tot een groot succes te maken! Wil jij er graag samen met ons een mooi feestje maken en ben je niet vies van de handjes uit de mouwen te steken? Mail dan naar vrijwilligers@indiansummerfestival.nl voor meer informatie en kom samen met ons een prachtig festival neerzetten!

×

BARBAPAPA 80’S / 90’S

De 80’s/90’s tent op Indian Summer is dé plek om helden van weleer te herontdekken! Ook dit jaar host Barbapapa 80’s & 90’s de boel. Ook dit jaar zal het ongetwijfeld een feest der herkenning worden met helden van toen! LET’S GO!

×

Apres Ski Winter-Wonderland

Lederhosen, sneeuw en schlagers in de zomer? Op Indian Summer kan het in de Après Ski Winter-Wonderland. Waan je weer even in hartje winter door met een drankje in je hand in polonaise te dansen terwijl je meezingt met Anton Aus Tirol of Ich Bin Wie Du!