×

Naar Indian Summer met de auto?

Dat kan zeker, de parkeerterreinen liggen op nog geen 5 minuten lopen van het festivalterrein en de camping. Probeer aub wel zoveel mogelijk te carpoolen, dat scheelt benzinekosten én spaart bovenal het mileu. Of nog beter; kom gewoon lekker op de fiets!

Een parkeerkaart voor je auto kost in de voorverkoop €10 (inclusief servicekosten), een parkeerkaart kost aan de deur €15. Parkeerkaarten zijn zowel aan de deur (alleen cash!) als online (tijdens het bestellen van je festivalticket) verkrijgbaar.

Vanuit richting Alkmaar word je vanaf de kruising Nauertogt – N245 Schagerweg omgeleid via de Schagerweg naar de provinciale weg (N504), vervolgens naar ons parkeerterrein.

Vanuit richting Oudkarspel en Schagen volg je de tijdelijke verkeersborden vanaf de kruising provinciale weg (N504) en de Schagerweg (N245). Vanaf deze kruising rijd je via de provinciale weg (N504) naar ons parkeerterrein.

Vanaf de Westfriesedijk/Kanaaldijk word je vanaf de kruising met de provinciale weg (N504) naar het parkeerterrein geleid.

Voor de parkeerterreinen geldt dat een parkeerplaats slechts gebruikt kan worden voor (RDW-gekeurde) personenauto’s en motoren. Indien de organisatie van oordeel is dat een voertuig danwel de inhoud van het voertuig een mogelijk gevaar voor de omgeving is, behoudt zij zich het recht voor om het voertuig te weigeren.

Bestuurders van voertuigen dienen op de parkeerterreinen te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders en/of (beveiligings)personeel op te volgen. Foutgeparkeerde voertuigen worden weggesleept. De parkeerplaats wordt niet bewaakt. Het parkeren is derhalve op eigen risico, en de organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan). De parkeerterreinen van het evenement zijn slechts toegankelijk voor voertuigen van bezoekers in het bezit van een  geldig toegangsbewijs tot het evenement.